Velkommen!

0

Your Cart

You have no items in your shopping cart.

Forsendelse

Vi tilbyder hurtig levering til hele verden. Vi har et godt kendskab til forsendelsesruter og vælger den bekvem forsendelsesvej, der gør levering hurtigere. Velkommen til at samle dette websted og fortæl dine venner og familie, glade shopping!

1. Når du afgiver en ordre, vil du straks modtage en ordrebekræftelsesmeddelelse. Hvis du ikke modtager bekræftelses-e-mailen, skal du straks kontakte os.

2. Bekræft din leveringsadresse, før du betaler. Det er bedst at lade telefonnummeret være til kontakt. Angiv en gyldig e-mail-adresse og kontroller e-mails, efter at du har købt for enhver opdateret information.

3. Vi bruger normalt DHL, EMS, TNT, FeDEX direkte til din dør. Sørg for, at du er hjemme, når pakken ankom til din dør. Hvis du er ude, når pakken ankommer, vil din postperson eller kurer efterlade et kort, der fortæller dig, hvor du skal hente din diskret pakkeordre.

4. Når vi har sendt din pakke, sender vi dig sporingsnummer, når det er tilgængeligt. Pakketransiteringstid tager normalt 7 til 25 hverdage, afhængigt af destinationen, ferierne og faktorer uden for Posttjenestens kontrol. Hvis der er en lille forsinkelse, skal du have mere tålmodighed. Mange tak for at støtte os.

5. Gå til logistikwebstedet for at kontrollere de nyeste forsendelsesoplysninger. Da webopdateringsopdateringen er langsom, viser nogle gange ikke informationerne, så vær tålmodig og venter på mere nogle dage.

6. Nogle gange har forsendelsestiden en vis forsinkelse. Kontakt os for at forlænge varens tid, tak for din forståelse og tålmodighed, der venter!

Her er linkene til alle leveringsselskaber, vi bruger, så du kan spore din ordre:

DHL: http://www.dhl.com/en.html

UPS: http://www.ups.com/tracking/tracking.html

TNT: http://www.tnt.com/portal/location/en.html

FedEx: http://www.fedex.com/us/track/

Recommend: http://www.17track.net/en/